Slunolam SB210

Detailní informace

Sunbreaker pevný

Sunbreaker SB210 Pevný je vnější sluneční clona připevněná k fasádě. Systém se skládá z velkých hliníkových lamel upevněných pomocí držáků. Ve fázi instalace se určí úhel lamel, který se může pohybovat od 30 do 90 stupňů (nastavitelný po 15 stupních). Vzdálenost mezi jednotlivými lamelami může být libovolná, ale ne menší než 101 mm.

Vzhledem ke svým rozměrům se pevný systém Sunbreaker používá především na velkých budovách nebo zařízeních, a to i tam, kde nelze použít vodicí lišty. Instaluje se tam, kde je potřeba trvalé zastínění a zároveň propouští denní světlo.

Tvar lamely je Typ B. Pro horizontální i vertikální použití – zjednodušený uzavřený.

Sunbreaker na pohon nebo manuální

Pohyblivý systém Sunbreaker SB210 je řešení venkovního zastínění s rozsahem otáčení lamel 0 až 90 stupňů. Skládá se z velkorozměrových hliníkových lamel typu A nebo B o šířce 210 mm a vodítek. Sklon lamel se ovládá elektrickým nebo ručním pohonem, lze je montovat vodorovně i svisle, stejně jako ve střešní verzi.

Konstrukce odolná proti větru do 90 km/h.

Typ A: Pro horizontální použití – se zaoblenými vnějšími žlaby, které v uzavřeném stavu poskytují dodatečnou ochranu před srážkami. Tento typ lamely je určen pro střešní verzi.

Typ B: Pro použití horizontální i vertikální – proudnicový, uzavřený.

Lamely se liší pouze tvarem, přičemž typ A má vyšší vodotěsnost než typ B. Hmotnost je stejná.

Šířka 4m, výsuv 6m.

Nevíte si rady?

Rádi vám pomůžeme vybrat optimální řešení zastínění, zanechte nám svůj kontakt.

Kontaktní osoba

Ing. Kateřina Hrochová

Obchodní asistentka




    O společnosti Roots & Roofs

    Společnost Roots & Roofs vznikla z touhy propojit moderní bydlení s estetikou a funkčností stínících prvků, jako jsou žaluzie, rolety, markýzy, pergoly a garážová vrata.

    S důrazem na kvalitu, inovaci a elegantní design, přinášíme širokou škálu stínících systémů a řešení nejen pro váš domov, ale i pro komerční a veřejné budovy. Naše produkty jsou navrženy s ohledem na vaše potřeby a pohodlí.

    S Roots & Roofs můžete očekávat prvotřídní služby, spolehlivost a péči o každý detail. Jsme tu, abychom vám pomohli vytvořit dokonale útulný prostor, který odráží váš jedinečný styl.

    Tým Roots & Roofs

    Kontakt

    Korespondenční adresa / Sídlo firmy

    Roots&Roofs

    Husitská 150/9,

    779 00 Olomouc - Nové sady

    Kanceláře

    Roots&Roofs

    Fort IV Bystrovany

    Výroba

    Sokolská 14,

    783 72 Velký Týnec