Venkovní rolety

Objevte špičkovou kvalitu a moderní design našich venkovních rolet, které poskytují nejen účinnou ochranu před sluncem, ale také zvyšují bezpečnost a energetickou účinnost vašeho domova.

Naše venkovní rolety jsou vyrobeny z odolných materiálů, které odolávají povětrnostním vlivům a zaručují dlouhou životnost.

Typy venkovních rolet

Venkovní rolety účinně blokují sluneční záření, čímž zabraňují přehřívání interiéru. Naše rolety jsou navíc velmi snadno ovladatelné, a tak je můžete rychle přizpůsobit vašim potřebám. Stačí si vybrat, která varianta pro vás bude ta nejlepší.

Venkovní roleta

Varianta 1

Naše venkovní rolety v zazdívacím provedení jsou ideální volbou pro ty nejnáročnější realizace, které vyžadují nadstandardní vybavení a vysokou míru ochrany proti slunečnímu světlu a teplu.

Díky elegantnímu vzhledu se rolety stanou designovým doplňkem nejen vašeho domu, ale i průmyslových budov. Jsou snadné na údržbu a ovládání, a lze je jednoduše přizpůsobit velikosti vašich oken.

Venkovní roleta

Varianta 2

Elegantní řešení pro každou budovu a dům. Tyto venkovní rolety vás spolehlivě ochrání před slunečními paprsky. Jsou jednoduché na údržbu i ovládání a rozměry lze přizpůsobit až do šíře 3 metrů.

Venkovní rolety můžete snadno ovládat i na dálku pomocí systému TAHOMA.

Venkovní roleta

Varianta 3

Tyto venkovní rolety nabízejí rychlý a jednoduchý způsob, jak zamezit vniku slunečních paprsků do interiéru, ale i ochránit okna před nepříznivými povětrnostními vlivy.

Rolety vyrábíme z kvalitního hliníku, který se může pyšnit vysokou odolností a životností.

Nevíte si rady?

Rádi vám pomůžeme vybrat optimální řešení zastínění, zanechte nám svůj kontakt.

Kontaktní osoba

Ing. Kateřina Hrochová

Obchodní asistentka




    O společnosti Roots & Roofs

    Společnost Roots & Roofs vznikla z touhy propojit moderní bydlení s estetikou a funkčností stínících prvků, jako jsou žaluzie, rolety, markýzy, pergoly a garážová vrata.

    S důrazem na kvalitu, inovaci a elegantní design, přinášíme širokou škálu stínících systémů a řešení nejen pro váš domov, ale i pro komerční a veřejné budovy. Naše produkty jsou navrženy s ohledem na vaše potřeby a pohodlí.

    S Roots & Roofs můžete očekávat prvotřídní služby, spolehlivost a péči o každý detail. Jsme tu, abychom vám pomohli vytvořit dokonale útulný prostor, který odráží váš jedinečný styl.

    Tým Roots & Roofs

    Kontakt

    Korespondenční adresa / Sídlo firmy

    Roots&Roofs

    Husitská 150/9,

    779 00 Olomouc - Nové sady

    Kanceláře

    Roots&Roofs

    Fort IV Bystrovany

    Výroba

    Sokolská 14,

    783 72 Velký Týnec